Zoeken

JPwebsites

JPwebsites, Rijswijk

Jozef Israëlslaan 230 2282TR Rijswijk Zuid-Holland
2282TR Rijswijk
Zuid-Holland
Website: https://www.jpwebsites.nl
0623664665
Rijswijk, Zuid-Holland
Webdesign

Bedrijfsprofiel

Over JPwebsitesJPwebsites is het internetbureau van Joep Poulssen. Al jaren ontwikkel ik met veel plezier WordPress websites. Een website bouwen is voor mij meer dan snel een paar pagina’s online zetten, maar een traject waarbij ik samen met jou bekijk hoe we jouw onderneming het beste neer kunnen zetten. Hoe we kunnen zorgen dat klanten je snel kunnen vinden op internet en zien wat jij voor hen kunt betekenen.Behalve dat ik je alle zorgen uit handen neem tijdens het gehele traject, blijf ik ook na oplevering van de website betrokken. Bijvoorbeeld om toch nog iets aan te passen of uit te leggen. Dat maakt JPwebsites tot een betrouwbare partner om mee samen te werken.Een website traject bij JPwebsites bestaat uit drie fasen:Inventarisatie WordPress websiteVoordat ik met je website aan de slag ga, bekijken we samen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Zo wil ik graag weten wat het doel is van je website, wie je wilt bereiken, welke andere communicatiemiddelen je inzet om je onderneming te promoten en welke plannen je hebt voor de toekomst waar we nu al rekening mee kunnen houden.In deze fase bepalen we ook de look & feel van je website. Heb je al een huisstijl dan zorg ik dat deze terugkomt op je website.Bouwfase WordPress websiteNadat we alle wensen en mogelijkheden hebben geïnventariseerd, gaan we op zoek naar een geschikte template. Ik neem je mee in de verschillende keuzemogelijkheden zodat je een goede afweging kunt maken. Tekst en beeld voor op de website kun je zelf aanleveren of laten maken.Beeld is vaak gratis te vinden op internet. Specialer is het om beeld op maat te laten maken. Dat kan ik voor je doen want naast webbouwer ben ik ook fotograaf. Zodra ik teksten en beelden heb ontvangen, zorg ik dat alles netjes in de website wordt gezet.Livegang WordPress websiteIs de website klaar en ben je tevreden met het resultaat, dan gaan we live.Het traject is nu feitelijk achter de rug. Klanten, kennissen en vrienden bezoeken je website en dan blijkt dat je toch nog iets wilt aanpassen. Dat kun je zelf doen in WordPress of Joomla.Maar hoewel werken in WordPress eenvoudig is, leert de ervaring dat mijn klanten de eerste tijd vaak nog wat hulp kunnen gebruiken.Geen nood, bel me gerust en ik help je om de aanpassingen snel door te voeren. Ik kan je on screen (via Teamviewer) begeleiden en tekst en uitleg geven. Zolang totdat je het zelf kunt en mij niet meer nodig hebt.Ben je geïnteresseerd en wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met mij op

Informatie

Wordpress website bouwen zelf aan de .

Inhoud

  • Zoek
  • Scroll naar bovenzijde

Belangrijkste producten, dienste, merken

WordPress websiteontwikkeling fotografie

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:wordpress websitebouw workshop training seo den haag amsterdam

Onze bezoekers over JPwebsites

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over JPwebsites
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Webdesign. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Rijswijk, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Jozef Israëlslaan 230 2282TR Rijswijk Zuid-Holland, Rijswijk
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!