Zoeken

Kiekfoto

Kiekfoto, Epe

Beekweide 4 8162 XM Epe Gelderland
8162XM Epe
Gelderland
Website: http://www.kiekfoto.nl
06 - 57 94 00 39
Epe, Gelderland
Fotowinkel

Bedrijfsprofiel

Zakelijke fotografieJouw bedrijf in de spotlightsZakelijke fotografie of bedrijfsfotografie is niet meer weg te denken bij het etaleren van je bedrijf. “Visual storytelling”, een combinatie van tekst en beeld, is daarbij het sleutelwoord. Bezoekers van een website verwerken nu eenmaal makkelijker informatie die visueel is weergegeven.UitvaartfotografieAfscheidsfotograaf Rob de Joode legt op respectvolle wijze de beelden van de uitvaart vast. En wel op een zodanige manier, dat u ze later als dierbare herinneringen gaat beschouwen.De dag zelf beleeft u vaak in een roes, waardoor er veel aan u voorbijgaat. Juist daarom is uitvaartfotografie zo waardevol, want wat is het niet fijn om later met familie, vrienden of kennissen nog eens rustig terug te kunnen kijken op het laatste afscheid. Wie waren er allemaal? Dat tedere gebaar, of die hand op de schouder.FamiliefotografieIn je eentje, samen met je partner, gezin of familie? Zomaar, of bij een speciale gelegenheid? Of wil je een portretfoto van jezelf, je kinderen, of samen? En wil je dan binnen of buiten? Lekker speels of juist met van die heerlijk uitgestreken bekkies?Veel vragen waar Kiekfoto Rob de Joode wel antwoord op weet.Special4U fotografieSpecial4U fotografie is een niet alledaagse vorm van fotograferen, waarbij ik me richt op mensen met een beperking (jong en oud) en ouderen.Mijn missie: Mensen op een natuurlijke wijze op de foto zetten.Dat kan in hun vertrouwde omgeving of op een locatie waar zij zich prettig voelen, zoals een mooie foto buiten, op hun favoriete plek.Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om naar de studio uit te wijken, waarbij ik zorgdraag voor een prettige sfeer.

Belangrijkste producten, dienste, merken

afscheidsfotografiebegrafenisfotografieherinneringsfotografierouwfotografieuitvaartfotografie

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over Kiekfoto

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Kiekfoto
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Fotowinkel. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Epe, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Beekweide 4  8162 XM Epe Gelderland, Epe
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!