Zoeken

Zien & Gezien Worden B.V.

Zien & Gezien Worden B.V., Deventer

Broederenstraat 21 7411LA Deventer Overijssel
7411LA Deventer
Overijssel
Website: http://zienengezienworden.nl
0570-626900
Deventer, Overijssel
Opticien

Bedrijfsprofiel

OGENTESTVaak is er sprake van afwijkingen in de kromming van het hoornvlies, de lens of de lengte van de oogbol. Wanneer dat het geval is komen de lichtstralen voor of achter het netvlies samen, waardoor er een wazig beeld gevormd wordt.Vanzelfsprekend leveren wij u de best passende oplossing voor uw ogen. Want de sterkte van uw glazen en/of contactlenzen moet precies kloppen evenals de precieze plaatsing van het optisch centrum van het glas op de juiste plaats. Tijdens het oogonderzoek worden namelijk verschillende aspecten van uw zicht onderzocht. Wij kijken naar uw gezichtsscherpte om te beoordelen hoe scherp u ziet en hoe goed u kleine details kunt waarnemen. Ook wordt de samenwerking van uw ogen vastgesteld en indien nodig gecorrigeerd. Zo helpen wij te voorkomen dat u gaat turen, hoofdpijn of een stijve nek krijgt en onnodig vermoeid raakt.De kwaliteit van een oogonderzoek is erg belangrijk. Wij zijn in staat om glazen tot op een achtste nauwkeurig te maken, en beschikken over een oogmeetruimte met de meest geavanceerde apparaten.*Conform voorwaarden Rodenstock

Belangrijkste producten, dienste, merken

DECLARATIEVERWERKINGWAT U MOET WETEN OVER HET DECLAREREN VAN BRILLEN EN LENZENBrillen en lenzen worden in de meeste gevallen niet door uw basisverzekering vergoed. Hiervoor kunt u wel een aanvullende zorgverzekering afsluiten. U moet er echter wel rekening mee houden dat een aanvullende verzekering ook niet alles vergoedt. Bij de aanschaf van een complete bril mag u zowel het montuur als de glazen declareren, maar een los montuur niet. Uw lenzen zullen doorgaans vergoed worden, maar de lenzenvloeistof niet. Bij de meeste zorgverzekeraars kunnen eventuele kosten voor oogmetingen, controles, accessoires en zaken als zonnebrillen op sterkte ook niet gedeclareerd worden. Wilt u weten wat u wel en niet kunt declareren bij uw zorgverzekeraar? Raadpleeg dan de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Webwinkel: Ja

Land: ()

Onze bezoekers over Zien & Gezien Worden B.V.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Zien & Gezien Worden B.V.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Opticien. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Deventer, provincie Overijssel of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Broederenstraat 21 7411LA Deventer Overijssel, Deventer
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!