Zoeken

iStrongBox B.V.

iStrongBox B.V., Amersfoort

De kreek 19 3823TG Amersfoort Utrecht
3823TG Amersfoort
Utrecht
Website: http://www.istrongbox.nl
0853032610
Amersfoort, Utrecht
Registratie van onderhandse akten

Bedrijfsprofiel

iStrongBox biedt particulieren en organisaties rechtszekerheid bij geschillen waarbij het bestaan van een onderhandse akte wordt bestreden. Heeft u een idee, ontwerp, contract of elk willekeurig ander document waarvan u het bestaan op enig moment wilt kunnen aantonen of dat het document in de tijd niet is veranderd, registreer dan je document bij iStrongBox. Daarnaast bieden wij een veilige omgeving voor de opslag van uw documenten. Wij registreren en bewaren deze akten en documenten voor een periode van 5, 10, 15, 20 of 25 jaar. U kunt deze periode altijd verlengen.U kunt al een akte registreren vanaf €6,50 voor 5 jaar (incl. BTW)

Informatie

Direct aanvragen tarieven (085) 30 32 .

Inhoud

  • Direct aanvragen
  • Tarieven
  • (085) 30 32 610
  •  bestelde diensten:
  • #dfs

Belangrijkste producten, dienste, merken

Waarom doet u een beroep op ons?U wilt extra zekerheid over het bestaan en inhoud van uw onderhandse akte.U wilt de zekerheid dat u, na verlies van uw originele document, over een kopie kunt beschikken.U wilt de zekerheid dat uw akte of document op een veilige plaats wordt bewaard.Hoe doen wij dat?Wij registreren een afschrift van een onderhandse akteWij nemen een kopie van uw waardevolle documenten in bewaringOnderhandse akten of documenten kunt u gedurende de registratie- of bewaartermijn altijd opvragen.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over iStrongBox B.V.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over iStrongBox B.V.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Registratie van onderhandse akten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Amersfoort, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
De kreek 19 3823TG Amersfoort Utrecht, Amersfoort
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!