Zoeken

Drogisterijplus

Drogisterijplus, Zaandam

Madeira 13 1505 VJ Zaandam Noord-Holland
1505VJ Zaandam
Noord-Holland
Website: https://drogisterijplus.nl/
0649331889
Zaandam, Noord-Holland
Drogisterijen

Bedrijfsprofiel

Drogisterij Plus de webshop voor alle verzorgingsspullen voor zowel mannen en vrouwen als baby's en kinderen. U kunt zoeken op gezichtsverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging, zonnebescherming, make-up enzovoort. Ook merken zoals Bio Oil, L'oral Paris, Gillette, Dove en nog veel meer kunt u hier vinden.  Het zal u vast niet ontgaan zijn dat Drogisterij plus de meeste producten een stuk goedkoper aanbiedt dan andere drogisterijen. Dit heeft te maken met het feit dat Drogisterij plus direct gekoppeld is aan een eigen leverancier. Op deze manier kunnen de producten voor minder geld verkocht worden, en onderscheidt het zich van andere drogisterijen. 

Informatie

Een goedkope drogisterij webwinkel. 3. gemakkelijk wax shampoo deodorant bestellen. 4 Bij overschrijding van de betalingstermijn bent u vanaf de dag dat betaling had moeten plaatsvinden in verzuim en bent u vanaf die dag een vertragingsrente van 1% per maand of een deel van een maand verschuldigd over het openstaande bedrag. vergelijk onze prijzen. Indien betaling plaatsvindt na aanmaning door Drogisterijplus. make-up gezichtsverzorging lichaamsverzorging haarverzorging mondverzorging en nog veel meer. top merken zoals loreal gillette maybelline dove nivea.... Nl bent u een bedrag van vijfentwintig euro ( 25 00) aan administratiekosten verschuldigd en indien Drogisterijplus.nl haar vordering ter incasso uitbesteedt bent u tevens de incassokosten verschuldigd welke tenminste vijftien procent (15%) van het openstaande bedrag zijn onverminderd de bevoegdheid van Drogisterijplus.nl om in plaats daarvan de daadwerkelijk gemaakte buitengerechtelijke incassokosten te vorderen..

Inhoud

  • Links
  • 0 product(en) - € 0,00
  • Us dollar
  • Bestellen
  • English
  • Inschrijven!
  • Nederlands
  • Euro

Belangrijkste producten, dienste, merken

pampersGillettetandenborstelGillette scheermesjesSensodynered one waxwasmiddel

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:drogisterijplus.nl

Onze bezoekers over Drogisterijplus

  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6.0
    1 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6.0
    1 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    8.0
    1 beoordelingen
  • Totaal:
    6.7
    3 beoordelingen
Geef uw mening over Drogisterijplus
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Drogisterijen. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Zaandam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Madeira 13 1505 VJ  Zaandam Noord-Holland, Zaandam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!