Zoeken

Klusbedrijf janssen

Klusbedrijf janssen, Haghorst

Emmerseweg 16 Haghorst 5089NB Noord-Brabant
5089NB Haghorst
Noord-Brabant
Website: http://www.janssenbouw-enklusbedrijf.nl

Haghorst, Noord-Brabant
Bouw- sloopwerken

Informatie

Janssen bouw- en klusbedrijf in malden. verbouwing Home toilet Diensten vijvers Referenties malden Contact badkamer Verbouwingen aanbouw een aanbouw is een mooie uitbereiding van uw woning! alleen de begaande grond of ook een tweede verdieping of een kelder het kan allemaal! aanbouw Vijvers hebben uw vissen een nieuw tehuis nodig of wilt u er enkele adopteren? dan kan ik samen met uw eigen ideeen een prachtige vijver realiseren. voor al uw klussen in- en rondom uw huis niets is te gek. vijver Keukens een hollandse stampot of gaan we toch voor een lekkere exotische maaltijd? ik zorg ervoor dat u zich een chef in eigen keuken voelt! keuken Badkamers toilet even lekker ontspannen in het bad of een snelle douche. bel naar 0628651804 voor meer informatie!. voor mij is het allemaal geen probleem.

Inhoud

  • Verbouwing home
  • Toilet diensten
  • Vijvers referenties
  • Malden contact
  • Badkamer verbouwingen / aanbouw een aanbouw is een mooie uitbereiding van uw woning! alleen de begaande grond, of ook een tweede verdieping of een kelder, het kan allemaal!
  • Aanbouw vijvers hebben uw vissen een nieuw tehuis nodig, of wilt u er enkele adopteren? dan kan ik samen met uw eigen ideeen een prachtige vijver realiseren.
  • Vijver keukens een hollandse stampot of gaan we toch voor een lekkere exotische maaltijd? ik zorg ervoor dat u zich een chef in eigen keuken voelt!
  • Keuken badkamers / toilet even lekker ontspannen in het bad of een snelle douche. voor mij is het allemaal geen probleem.
  • Klusbedrijf bijzonder metselwerk metselwerk de hoogte in of op de grond. in bogen of in rechte lijnen. samen komen wij tot een mooie resultaat. alles is mogelijk!
  • Metselwerk tuinmuren tuinmuren is een van mijn specialiteiten. ik kan u helpen met uw ideeen en zorg er altijd voor dat er mooie muur komt waar u deze wilt hebben!

Webwinkel: Nee

Site IP:46.235.47.134

Land:NETHERLANDS (NL) EINDHOVEN NOORD-BRABANT

Title:janssen bouw- en klusbedrijf. voor al uw klusjes in- en rondom uw huis!

Onze bezoekers over Klusbedrijf janssen

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Klusbedrijf janssen
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bouw- sloopwerken. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Haghorst, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Emmerseweg  16 Haghorst 5089NB Noord-Brabant, Haghorst
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!