In restaurant katseveer zorgen wij dat u zich direct thuisvoelt. Na bijna drie jaar werkzaam te zijn geweest bij Inter Scaldes ben ik naar Ridderkerk verhuisd en heb daar enkele maanden gewerkt bij Restaurant Hermitage (*). en niet alleen door het aperitief. Ondertussen heb ik een relatie gekregen met mijn ex-collega van Inter Scaldes mijn huidige man en chef kok Rutger van der Weel. ook door de behaaglijke sfeer en het schitterende uitzicht over de oosterschelde. Dat was de reden dat ik terug wilde naar Zeeland. ons restaurant biedt plaats aan 25 couverts. op de 1e etage is er plaats voor grotere gezelschappen.. Eenmaal terug in Zeeland ben ik gaan werken bij Restaurant Katseveer toen nog onder leiding van Erik van Dalen. Na enkele maanden heeft Erik mij gevraagd of het mij leuk leek om Katseveer over te nemen. Ik was direct enthousiast maar Rutger had nog twijfels. Kunnen wij dit al wel? Hebben wij voldoende ervaring opgedaan om een eigen restaurant te kunnen runnen? Al snel hebben we toch de beslissing genomen ervoor te gaan. 10 oktober tekenden we het huurcontract. Nadat er eerst een frisse wind door het bedrijf was gegaan opende we op 11 november de deuren van ons eigen restaurant. Een totaal vernieuwde sfeer en ervaring wat was het spannend!.
Webwinkel: Nee
Site IP:www.katseveer.nlpagesrestaurant.php
Land:UNITED STATES (US) SAN FRANCISCO CALIFORNIA
Title:restaurant katseveer -wilhelminadorp - restaurant
Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!