Zoeken

Zandvoort legal bedrijfsadvocaten & mediators van

Zandvoort legal bedrijfsadvocaten & mediators van, Lith

Zomerstraat 19A Lith 5397GH Noord-Brabant
5397GH Lith
Noord-Brabant
Website: http://www.zandvoort-legal.nl
0412-649109
Lith, Noord-Brabant
Advocaten

Informatie

Een advocaat uit de regio oss die dicht bij uw bedrijf staat. Thema arbeidsrecht ontslag en reorganisatieWanneer een bedrijf wenst te reorganiseren en er in dat kader ontslagen moeten vallen is de werkgever voor de selectie van de werknemers gebonden aan het Ontslagbesluit. iemand die het regionale mkb door en door kent. Daarin staat voorgeschreven dat binnen een groep uitwisselbare functies moet worden afgespiegeld. een vertrouwenspersoon die u vakkundig bijstaat binnen de verschillende rechtsgebieden van preventie en advies tot mediation en procedures. Doel van de voorgeschreven afspiegeling is om de leeftijdsopbouw voor en na de reorganisatie zo veel mogelijk gelijk te houden. maar ook als het aankomt op uw dagelijkse praktijk. een advocaat die met u communiceert in heldere begrijpelijke taal. d t mag u verwachten van de huisadvocaten van van zandvoort legal. van zandvoort legal is actief voor mkb-bedrijven zzp ers en h. Daartoe worden alle werknemers binnen een (uitwisselbare) functie verdeeld over vijf leeftijdscategorie n en worden binnen elke categorie degenen die het laatst in dienst zijn gekomen als eerste voor ontslag voorgedragen..

Inhoud

  • Van zandvoort legal home
  • Juridisch abonnement over ons
  • Bedrijfsjuristen preventie
  • Juridisch partnerabonnement rechtsgebieden
  • Advocaten tarieven

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over Zandvoort legal bedrijfsadvocaten & mediators van

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Zandvoort legal bedrijfsadvocaten & mediators van
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Advocaten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Lith, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Zomerstraat    19A Lith 5397GH Noord-Brabant, Lith
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!