Zoeken

Accountants- en advieskantoor g. kok

Accountants- en advieskantoor g. kok, Voorschoten

Wijngaardenlaan 61 Voorschoten 2252XK Zuid-Holland
2252XK Voorschoten
Zuid-Holland
Website: http://www.kokaccountancy.nl

Voorschoten, Zuid-Holland
Accountants

Informatie

aangiften inkomstenbelasting Introductie accountantskantoor voorschoten Diensten accountant voorschoten K. Introductie George Kok AA is op 4 maart 1964 in Leiden geboren en is thans wonend in Voorschoten. V. George is vanaf 1989 werkzaam geweest bij drie van de grotere accountantskantoren in Nederland namelijk Coopers & Lybrand Dijker van Dien te Delft (partnership binnen PWC) alwaar zijn carriere begon Arenthals en Chaudron (Grant Thornton Accountants en Adviseurs) te Alphen aan den Rijn en Ernst & Young Accountants te Den Haag. K. Tijdens de AA studie heeft George als relatiemanager ervaring opgedaan met het controleren van ondernemingen uit het MKB segment. en cursussen george kok Algemene voorwaarden administraties Gedragscode accountancy voorschoten Contact kokaccountancy Privacy policy . Het werkgebied betrof voornamelijk Delfland Haaglanden en Alphen aan den Rijn. In januari 2006 is George als certificerend AA ingeschreven in het accountantsregister NOVAA. Door de wijziging in het beleid van het werkgebied van zijn laatste werkgever is George thans als accountant in business werkzaam bij een voormalige opdrachtgever en behartigt daarnaast de belangen van een aantal clienten uit het Midden- en Kleinbedrijf. Het kantoor is aangesloten bij de beroepsorganisatie NOVAA en St. Novak voor accountants-kantoren. George heeft een praktische en no-nonsense aanpak van zijn werkzaamheden en is een sparringpartner voor zijn clienten. .

Inhoud

  • Aangiften inkomstenbelasting introductie
  • Accountantskantoor voorschoten diensten
  • Accountant voorschoten k.v.k. en cursussen
  • George kok algemene voorwaarden
  • Administraties gedragscode
  • Accountancy voorschoten contact
  • Kokaccountancy privacy policy

Webwinkel: Nee

Site IP:195.128.184.22

Land:NETHERLANDS (NL) DELFT ZUID-HOLLAND

Title:kok accountancy

Onze bezoekers over Accountants- en advieskantoor g. kok

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Accountants- en advieskantoor g. kok
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Accountants. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Voorschoten, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Wijngaardenlaan  61 Voorschoten 2252XK Zuid-Holland, Voorschoten
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!