Zoeken

Bond

Bond, Amsterdam

Valeriusstraat 128b Amsterdam 1075GD
1075GD Amsterdam
Noord-Holland
Website: http://www.restaurantbond.nl

Amsterdam, Noord-Holland
IJssalons

Informatie

Bond is een stijlvolle zaak in amsterdam oud zuid. italian Reserveren op Een groepsaanvraag italian cuisine 31 20 676 46 47 lage landen Bond theather Menukaart wine Dessertkaart tripadvisor Groepen outdoor dining Vacatures speciaal Foto s terrace 360 panorama romantisch Contact bond Uw kerstborrel of bedrijfsdiner bij bond? vul nu ons groepsformulier in en wij komen z. Bond is een stijlvolle zaak in Amsterdam Oud Zuid. luxe en comfort gaan er samen met een ongedwongen en relaxte sfeer. S. Luxe en comfort gaan er samen met een relaxte sfeer. het interieur is geï nspireerd op het design van charles eames en frank lloyd wright alsmede op luxe hotel lobby' s uit de jaren vijftig. M bij u terug! voor vragen zijn wij tevens telefonisch bereikbaar. Het interieur is ge nspireerd op designs van Charles Eames en Frank Lloyd Wright alsmede op luxe hotel lobby s uit de jaren vijftig. het geheel heeft een warm gouden uitstraling bond is echt een restaurant voor de fijnproever en wijnliefhebber. de modern franse keuken wordt geleid door xander nel. samen met zijn team zorgt hij ervoor dat de mooiste creaties aan tafel komen. maandelijks presenteert onze chef nieuwe gerechten die passen bij het seizoen. buiten de normale kaart om zijn er dagelijks wisselende menu s waarin de specialiteiten van de chef verwerkt worden. bij mooi weer kunt u bij bond ook heerlijk dineren op het riante terras. u bent dus van harte welkom in bond voor een vroege borrel het diner of ' s avonds voor een dry martini... . . Het geheel heeft een warme gouden uitstraling..

Inhoud

  • Italian reserveren
  • Op een groepsaanvraag
  • Italian cuisine +31 20 676 46 47
  • Lage landen bond
  • Theather menukaart
  • Wine dessertkaart
  • Tripadvisor groepen
  • Outdoor dining vacatures
  • Speciaal foto's
  • Terrace 360 panorama
  • Romantisch contact
  • Bond uw kerstborrel of bedrijfsdiner bij bond? vul nu ons groepsformulier in en wij komen z.s.m bij u terug! voor vragen zijn wij tevens telefonisch bereikbaar.

Webwinkel: Nee

Site IP:137.135.226.231

Land:IRELAND (IE) DUBLIN DUBLIN CITY

Title:bond - restaurant bond - bar - diner - amsterdam

Onze bezoekers over Bond

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Bond
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek IJssalons. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Amsterdam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Valeriusstraat  128b Amsterdam 1075GD , Amsterdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!