Zoeken

Bouwbedrijf hoenderken v.o.f.

Bouwbedrijf hoenderken v.o.f., Drouwenerveen

Zuideind 5 Drouwenerveen 9525TJ Groningen
9525TJ Drouwenerveen
Groningen
Website: http://www.hoenderken.nl

Drouwenerveen, Groningen
Bibliotheken en leeszalen

Informatie

Bouwbedrijf hoenderken is een bouwbedrijf gevestigd in drouwenerveen. Bouwbedrijf Hoenderken is een bouwbedrijf gevestigd in Drouwenerveen. wij stellen ons volledig in op de wensen doelstellingen en het budget van onze opdrachtgevers. Wij stellen ons volledig in op de wensen doelstellingen en het budget van onze opdrachtgevers. transparantie klantgerichtheid en vakkundige uitvoering staan bij ons centraal. Transparantie klantgerichtheid en vakkundige uitvoering staan bij ons centraal. bouwbedrijf hoenderken is opgericht in 2007 als vof. sinds de oprichting hebben wij ervaring opgedaan in zowel renovatie als in nieuwbouw.. Bouwbedrijf Hoenderken is opgericht in 2007 als vof. Sinds de oprichting hebben wij ervaring opgedaan in zowel renovatie als in nieuwbouw. Voorbeelden hiervan zijn op deze site te zien.De spil van ons bedrijf zijn de gebroeders Hoenderken Lukas en Jacob. Aangezien de gebroeders eigenaar en zelf werkzaam zijn op de werkvloer zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel en adequaat reageren op specifieke wensen. Of het nu gaat om nieuwbouw verbouw renovatie of uitbreiding van een woning kantoor of bedrijfspand eventueel inclusief ontwerp tekeningen en berekeningen voor een scherpe offerte en adequate uitvoering bent u bij Bouwbedrijf Hoenderken aan het juiste adres. Bel ons gerust eens voor een afspraak we komen graag bij u langs ook buiten kantooruren.Wij maken ook steigerhouten meubelen kijk hiervoor op www.deBlauwbloem.nl d webwinkel voor brocante meubelen woonaccessoires steigerhouten meubelen en gifts..

Inhoud

  • Drouwenerveen bouwbedrijf
  • Renovatie vastgoed
  • Hoenderken skip to content
  • Nieuwbouw jump to main navigation and login
  • Bouw informatie
  • Bouwbedrijf actuele projecten
  • Drenthe referenties
  • Groningen contact

Webwinkel: Nee

Site IP:109.72.85.37

Land:NETHERLANDS (NL) MIDDELBURG ZEELAND

Title:bouwbedrijf hoenderken - informatie

Onze bezoekers over Bouwbedrijf hoenderken v.o.f.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Bouwbedrijf hoenderken v.o.f.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bibliotheken en leeszalen. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Drouwenerveen, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Zuideind  5 Drouwenerveen 9525TJ Groningen, Drouwenerveen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!