Zoeken

Wal ferwerd bv houten vloeren vd

Wal ferwerd bv houten vloeren vd, Ferwert

Munewei 3 Ferwert 9172GR Friesland
9172GR Ferwert
Friesland
Website: http://www.vanderwalvloeren.nl
0518-411218
Ferwert, Friesland
Bouwmaterialen

Informatie

Welkom op de website van van der wal b. plaatmateriaal Algemeen massieve vloerdelen houtsoorten leggen afwerking onderhoud aanbiedingen welkom op de website van van der wal vloeren in ferwert. Bent u op zoek naar een mooie houten vloer dan bent u bij ons aan het goede adres. V. op onze site geven wij u een indruk van wie we zijn en wat wij u zoal kunnen bieden. Al ruim 15 jaar verwerken wij dagelijks in onze eigen werkplaats onbewerkte massief houten planken tot mooie vloerdelen. in ferwert friesland. bent u op zoek naar een mooie houten vloer dan bent u bij ons aan het goede adres. In onze overzichtelijke showroom kunt u op uw gemak de verschillende houtsoorten en vloermogelijkheden bekijken. een natuurlijk goed adres voor massief houten vloeren en alle houtmaterialen en bouwmaterialen.. al ruim 15 jaar verwerken wij dagelijks in onze eigen werkplaats onbewerkte massief houten planken tot mooie vloerdelen. in onze overzichtelijke showroom kunt u op uw gemak de verschillende houtsoorten en vloermogelijkheden bekijken. wij voorzien u hierbij vanzelfsprekend van deskundig advies. naast de vloerdelen leveren wij u desgewenst ook de bijbehorende producten zoals ondervloer plinten of afwerkingsproducten. vanuit een ruime voorraad kunnen wij u bovendien snel van dienst zijn en we zijn ook nog eens scherp geprijsd. bezoek ons bedrijf en u weet het. vanzelfsprekend van der wal. natuurlijk goed! . Wij voorzien u hierbij vanzelfsprekend van deskundig advies..

Inhoud

  • Plaatmateriaal algemeen massieve vloerdelen houtsoorten leggen afwerking/onderhoud aanbiedingen welkom op de website van van der wal vloeren in ferwert. op onze site geven wij u een indruk van wie we zijn en wat wij u zoal kunnen bieden. bent u op zoek naar een mooie houten vloer dan bent u bij ons aan het goede adres. al ruim 15 jaar verwerken wij dagelijks in onze eigen werkplaats onbewerkte massief houten planken tot mooie vloerdelen. in onze overzichtelijke showroom kunt u op uw gemak de verschillende houtsoorten en vloermogelijkheden bekijken. wij voorzien u hierbij vanzelfsprekend van deskundig advies. naast de vloerdelen leveren wij u desgewenst ook de bijbehorende producten zoals ondervloer, plinten of afwerkingsproducten. vanuit een ruime voorraad kunnen wij u bovendien snel van dienst zijn en we zijn ook nog eens scherp geprijsd. bezoek ons bedrijf en u weet het. vanzelfsprekend van der wal. natuurlijk goed!

Webwinkel: Nee

Site IP:80.84.237.144

Land:NETHERLANDS (NL) PAPENDRECHT ZUID-HOLLAND

Title:welkom op de website van van der wal b.v. in ferwert, friesland. een natuurlijk goed adres voor massief houten vloeren en alle h

Onze bezoekers over Wal ferwerd bv houten vloeren vd

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Wal ferwerd bv houten vloeren vd
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bouwmaterialen. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Ferwert, provincie Friesland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Munewei    3 Ferwert 9172GR Friesland, Ferwert
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!