Zoeken

Cinecity

Cinecity, Terneuzen

Nieuwstraat 413 Terneuzen 4531CV Zeeland
4531CV Terneuzen
Zeeland
Website: http://www.cinecity.nl

Terneuzen, Zeeland
Bioscopen

Informatie

Cinecity is de bioscoop van zeeland met vestigingen in vlissingen en terneuzen. Ook op het gebied van 3D projectie loopt Cine City Vlissingen voor op veel andere bioscopen. op de website vind je o. CineCity maakt gebruik van het REALD 3D systeem wat veel voordelen kent ten opzichte van andere 3d systemen. A. RealD 3D-cinema technologie maakt gebruik van circulair gepolariseerd licht om stereoscopische beeld projectie te produceren. actuele film agenda verwacht trailers.. Een hele mond vol! Kort samengevat heeft Circulaire polarisatie technologie het voordeel ten opzichte van lineaire polarisatie methoden wat men in de meeste bioscopen gebruikt dat de kijkers in staat zijn hun hoofd te draaien en of te kantelen zonder verlies van de 3D waarneming terwijl bij de lineaire polarisatie projectie de kans op het zien van dubbele of donkere beelden vergroot. De projector projecteert afwisselend filmbeeldjes voor het rechter oog en het linker oog dit 144 keer per seconde. Dan worden de beeldjes circulair gepolariseerd met de klok mee voor het rechter oog en tegen de klok in voor het linker oog. Een Speciaal filter is direct voor de projector lens geplaatst om polarisatie in te schakelen. Het publiek draagt een bril met tegengesteld circulair gepolariseerde lenzen om te zorgen dat elk oog alleen zijn aangewezen beeldje ziet zelfs als het hoofd schuin gehouden wordt. In RealD Cinema worden de beeldjes via een dubbele lens voor beide ogen tegelijk geprojecteerd om hinderlijk flikkeren te verminderen waardoor de film rustig is voor de ogen in tegenstelling tot andere systemen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een speciaal bioscoop doek het zogenaamde Silver Screen . Bij een Silver Screen is zilver in het materiaal verwerkt wat ervoor zorgt dat er meer licht de zaal in wordt gereflecteerd dan bij een normaal doek. Hierdoor wordt de lichtopbrengst die verloren gaat door de filters voor de lenzen gecompenseerd. Dit alles resulteert in het 3D effect waardoor het lijkt of het beeld zich uitbreid van achter tot ver voor het doek..

Inhoud

  • Terneuzen contact
  • Zeeland inloggen in uw account
  • Bioscoop home
  • Cinecity programma
  • Vlissingen film overzicht

Webwinkel: Nee

Site IP:85.17.197.193

Land:NETHERLANDS (NL) AMSTERDAM NOORD-HOLLAND

Onze bezoekers over Cinecity

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Cinecity
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bioscopen. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Terneuzen, provincie Zeeland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Nieuwstraat  413 Terneuzen 4531CV Zeeland, Terneuzen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!