Zoeken

Van wijk techniek b.v.

Van wijk techniek b.v., Leimuiden

Tuinderij 66 Leimuiden 2451GE Zuid-Holland
2451GE Leimuiden
Zuid-Holland
Website: http://www.vanwijktechniek.nl

Leimuiden, Zuid-Holland
Campers caravans

Informatie

Van wijk bedrijfswagentechniek is een inmiddels gerenomeerd bedrijf in leimuiden. Van Wijk techniek is het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan - Bedrijfsvoertuigen. het bedrijf is al geruime tijd erkend a. - Carrosseriewerkzaamheden en laadkleppen. P. - Bandenservice. K. 1 station en erkend tachograaf installateur. wij werken met een jaltest diagnosecomputer voor alle soorten remsystemen en voor alle merken zware voertuigen.. - Algemeen Periodieke Keuringen (A.P.K. 1) - Installatie van tachografen. - Diagnose alle soorten remsystemen. - Reparaties aan trekkend- en getrokken materieel. - Constructiewerk. - Schade herstel. Tevens levering en montage van audio- navigatie systemen e.a. accessoires. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen of delen van gerenommeerde merken. Indien gewenst en verkrijgbaar kunnen wij gecontroleerde gebruikte onderdelen monteren. In combinatie met ons aantrekkelijk uurtarief kan dit een besparing op uw onderhouds kosten zijn .

Inhoud

  • Garagebedrijven index
  • Jaltest openingstijden

Webwinkel: Nee

Site IP:94.124.120.40

Land:NETHERLANDS (NL) ROOSENDAAL NOORD-BRABANT

Title:van wijk bedrijfswagentechniek b.v. leimuiden

Onze bezoekers over Van wijk techniek b.v.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Van wijk techniek b.v.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Campers caravans. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Leimuiden, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Tuinderij  66 Leimuiden 2451GE Zuid-Holland, Leimuiden
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!