Zoeken

PuntZorg

PuntZorg, Nuenen

Collse heide 24 5674 VN Nuenen Noord-Brabant
5674VN Nuenen
Noord-Brabant
Website: https://www.puntzorg.nl/hulpmiddelen.html
0859022822
Nuenen, Noord-Brabant
Zorg

Bedrijfsprofiel

PuntZorg is dé specialist in mobiliteits- en dagelijkse hulpmiddelen voor in huis. PuntZorg is totaalaanbieder in de alledaagse (zorg)voorziening en ontzorgt, van prezorg tot zorgfase. U kunt er terecht voor alles wat komt kijken bij het aanpassen van uw huis. Van ingrijpende voorzieningen tot beperkte aanpassingen, met PuntZorg past u uw huis aan naar uw huidige of toekomstige persoonlijke woonsituatie. Zo biedt PuntZorg ondersteunende zorg- en mobiliteitshulpmiddelen, de meest voorkomende bouwaanpassingen en het Tommi zorg alarmeringssysteem, zodat u altijd bereikbaar bent in noodgevallen. Ook voor lichamelijke beperkingen, die niets te maken hebben met het ouder worden, biedt PuntZorg oplossingen. De ondersteunende hulpmiddelen van PuntZorg vergemakkelijken de dagelijkse handelingen in huis en zorgen voor extra gebruiksgemak en comfort, bijvoorbeeld in de bad-, woon- of slaapkamer en bij het huishouden. Het aanbod van PuntZorg zorgt voor mobiliteit, zit- en ligcomfort, ondersteuning in de badkamer en veiligheid, voor een zelfverzekerd gevoel in huis. Denk hierbij aan rolstoelen, rollators, wandbeugels voor uw sanitair, een verhoogde toiletpot of het installeren van een traplift. PuntZorg biedt advies op maat en service, zodat u zorgeloos zo lang en comfortabel mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Informatie

Ruim assortiment hulpmiddelen voor ouderen o. Zo biedt PuntZorg o. A. A. voor toilet badkamer en slaapkamer. vergrotende spiegels speciale zitkussens aangepast bestek voor bijvoorbeeld reumapati nten maar ook leeshulpmiddelen comfortabele sta-op-stoelen en handgrijpers als u moeite heeft met bukken. bestel nu online snelle levering 14 dagen bedenktermijn garantie. Voor in de badkamer hebben we o.a. wandbeugels douchezitjes en antislipmatjes die u optimale ondersteuning geven. Deze hulpmiddelen voor senioren bieden houvast veiligheid en comfort bij het nemen van een douche of bad. Voor in het toilet heeft PuntZorg bijvoorbeeld ouderen hulpmiddelen als toiletbeugels toiletverhogers en toiletstoelen in het assortiment. Deze senioren hulpmiddelen helpen bij het gaan zitten en opstaan van het toilet. In de slaapkamer kunnen ouderen hulpmiddelen als een bedheffer bedgreep of bedtafel uitkomst bieden..

Inhoud

  • Senioren hulpmiddelen log in
  • Hulpmiddelen voor ouderen lees meer
  • Hulpmiddelen ouderen lees minder

Belangrijkste producten, dienste, merken

hulpmiddelen voor ouderen, hulpmiddelen, vitility, medworld, able2, wandbeugels, douchestoelen, douchematten, badkussens, krukken, rollators, toiletverhogers, warmte kussens, douchekrukjes, toiletstoelen, wandelstokken, douchezitjes, bedaccessoires, kussens, rolstoelen, toiletbeugels, looprekken, keuken gereedschap, medicatie hulpmiddelen

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:puntzorg webwinkel - thuis in welzijn - hulpmiddelen voor ouderen - ruim assortiment | puntzorg

Onze bezoekers over PuntZorg

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over PuntZorg
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Zorg. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Nuenen, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Collse heide 24 5674 VN Nuenen Noord-Brabant, Nuenen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!